Česta pitanja naših kljienata

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep Služba 4×4 poseduje nekoliko vozila za šlepanje automobila. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama! U svaki deo Šumadije, tj. svih opština Beograda stižemo kroz manje od 20 minuta.

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti. Takođe da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.

Naravno! Šlep Služba 4×4 je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su džipovi i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Naravno, Šlep služba Smederevo – 4×4 vrši šlepovanje svih kombi vozila i ostalog teretnog programa do 2 tone.

Potvrdno. Šlep Služba 4×4 poseduje vozilo za šlepovanje radnih mašina specijalne namene. 

Vršimo intervencije na teritoriji svih opština i naselja u okolini Smedereva. Takodje dostupni smo na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno. Šlep Služba 4×4 vrši šlepovanje čamaca različitog gabarita. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno. Šlep Služba 4×4 vrši transport kamp kućica, kontejnera i sličnih objekata. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep Služba 4×4 vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno! Posedujemo profesionalna vozila koja mogu obezbediti bezbedan transport agregata.

Naravno. Prevoz havarisanih vozila je naša uža specijalnost te kao i svakom vlasniku svog četvorotočkaša generiše se upit da havarisano vozilo ne doživi dodatna oštećenja prilikom transporta do auto servisa. Šlep Služba 4×4 prilikom utovara i istovara havarisanih vozila obezbeđuje maksimalnu zaštitu kako bi se vozilo transportovalo bez dodatnih oštećenja.

Potvrdno! Šlep Služba 4×4 vrši transport oldtajmer vozila i garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta vozila.

Najčešća pitanja / FAQ


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs